Persoonlijke aanpak

Onze klanten en kandidaten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar de behoeften van de klant en de verwachtingen van de kandidaat om zo de juiste match te vinden waarbij we streven naar een duurzame relatie.

Snelle, kwalitatieve service

Bij Legal Staffing Experts staat kwaliteit centraal. We streven naar niets minder dan uitmuntendheid in elke stap van het staffing- of recruteringsproces. Van het eerste gesprek tot de succesvolle plaatsing, kun je rekenen op een snelle service die zich onderscheidt door professionaliteit, toewijding en aandacht voor detail. We zijn niet alleen gericht op het vervullen van de personeelsbehoefte van onze klanten, maar ook op het leveren van een kwalitatieve service met veel aandacht voor de kandidaat.

Respect

Wij behandelen zowel klanten, als kandidaten met het grootste respect. Het succes van de juiste match tussen een kandidaat en een organisatie hangt niet alleen af van vaardigheden en ervaring, maar ook van een harmonieus samenspel van waarden en bedrijfscultuur.

Betrouwbaar

Klanten en kandidaten kunnen altijd op ons rekenen: we zijn steeds beschikbaar en bereikbaar en we geven een juist beeld mee aan de kandidaat van zijn toekomstige werkplek. Aan de klant wordt een objectieve weergave gegeven van hoe wij de match tussen de kandidaat en de organisatie zien.

Authentiek en duurzaam

Bij Legal Staffing Experts gaat het niet alleen om het vinden van een juridische professional of een geschikte positie: het gaat ons om het smeden van duurzame, waardevolle en authentieke relaties waarbij iedereen zichzelf kan en mag zijn.